Home » , » FOTBAL: Sorin Haraga: ”Preconizăm ca atunci când vom avea și contul bancar să vină cât mai multă lume alături de noi”

FOTBAL: Sorin Haraga: ”Preconizăm ca atunci când vom avea și contul bancar să vină cât mai multă lume alături de noi”


Legenda roș-alb-albastră, Sorin Haraga, unul dintre oamenii din conducerea Suporter Club Oțelul Galați, a declarat la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, că deocamdată s-au adunat în jur de 150 de adeziuni, socios:  ”Avem la nivel de adeziuni peste 150 de persoane (socios) care au semnat, dar preconizăm ca atunci când vom avea și contul bancar să vină cât mai multă lume alături de noi. Asta este situația nu avem ce face trebuie să așteptăm.  Cred că viitorul în fotbal aparține echipelor pe modelul socios. În Europa a dat rezultate acest model, cred că va veni și spre România, avem modelul celor de la Arad, UTA Bătrâna Doamnă, Timișoara, cred că și la Galați se poate, dacă ei au reușit noi de ce să nu am putea și noi face același lucru”, a spus Sorin Haraga. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger