Home » , » MINIFOTBAL: Iulian Marian Năpîrlică, Ajax Dulcisimo, convocat în lotul României pentru Campionatul European U 21

MINIFOTBAL: Iulian Marian Năpîrlică, Ajax Dulcisimo, convocat în lotul României pentru Campionatul European U 21

foto: arhivă


Între 15 și 17 iulie, la Praga, în Cehia, se va disputa prima ediție a Campionatului European de Minifotbal de tineret, EMF Euro U 21.  La prima ediție a Europeanului U 21 va participa și echipa națională de tineret a României. ”Tricolorii” mici vor juca în Grupa B alături de naționalele din: Croația, Slovacia și Bulgaria. 

În lotul României pentru competiția din Cehia a fost convocat și Iulian Marian Năpîrlică, jucător ce activează la campioana Galațiului, Ajax Dulcisimo.  

Vineri, 15 iulie, de la ora 13.30, România va debuta în turneu cu Croația, sâmbătă, de la 12.35, România va întâlni Bulgaria, în aceeași zi, de la ora 16.20, România va juca cu Slovacia. Pentru a ase califica în semifinale România trebuie să ocupe unul din primele două locuri din grupă.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger