Home » , » MINIFOTBAL: Iulian Năpîrlică a câștigat medaliile de bronz, împreună cu naționala de tineret, la EMF Euro U 21

MINIFOTBAL: Iulian Năpîrlică a câștigat medaliile de bronz, împreună cu naționala de tineret, la EMF Euro U 21La prima ediție a Campionatului European de Minifotbal sub 21 de ani, EMF Euro U 21, echipa națională de tineret, sub 21 de ani, a României a câștigat medaliile de bronz. După ce a câștigat grupa cu maximum de puncte, cu trei victorii din trei jocuri, România a jucat duminică semifinala Campionatului European cu echipa de pe locul doi din cealaltă grupă, Ungaria. 

Chiar dacă la pauza semifinalei România conducea cu 1-0, după care s-a desprins la 2-0, Ungaria a egalat la doi, golul egalizator a fost marcat în ultimul minut de joc, și soarta meciului s-a decis la loviturile de departajare încheiate 2-1 pentru Ungaria. Cele două echipe învinse în semifinale au fost recompensate de Federația Europeană de Minifotbal (EMF) cu medaliile de bronz. 

La Europeanul disputat la Praga, în Cehia, a jucat pentru România și gălățeanul Iulian Marian Năpîrlică, jucător ce activează la campioana din Galați Ajax Dulcisimo. Gălățeanul a marcat un gol la European în chiar meciul de debut al României încheiat 4-0 cu Croația. În jocul cu Bulgaria, al doilea de la European, Iulian Năpîrlică a încasat un cartonaș galben.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger