Home » , » MINIFOTBAL: România, cu Iulian Năpîrlică în lot, s-a calificat în semifinalele EMF Euro U 21

MINIFOTBAL: România, cu Iulian Năpîrlică în lot, s-a calificat în semifinalele EMF Euro U 21Echipa națională sub 21 de ani a României a obținut sâmbătă calificarea în semifinalele Campionatului European de Minifotbal sub 21 de ani competiție ce se dispută în aceste zile în Cehia, la Praga. După victoria de vineri, 4-0 (1-0) cu echipa similară a Croației,   sâmbătă, tineretul a obținut alte două victorii 8-1 (3-0) cu Bulgaria și 4-2 (1-0) cu Slovacia. 

Cu maximum de puncte, nouă din trei jocuri, România a câștigat grupa și a obținut calificarea în semifinalele competiției. În semifinale, România va juca cu echipa de pe locul doi din cealaltă grupă a Europeanului, Germania sau Ungaria. 

În lotul cu care România participă la EMF Euro U 21 se regăsește și jucătorul de la Ajax Dulcisimo, Iulian Marian Năpîrlică. Gălățeanul a marcat un gol la European în chiar meciul de debut al României încheiat 4-0 cu Croația. În jocul cu Bulgaria, Iulian Năpîrlică a încasat un cartonaș galben.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger