Home » » MINIFOTBAL: O victorie și o înfrângere pentru Ajax Dulcisimo în prima zi la Naționale

MINIFOTBAL: O victorie și o înfrângere pentru Ajax Dulcisimo în prima zi la NaționaleVineri, la Deva și Hunedoara, a debutat Turneul Final al Campionatului Național de Minifotbal. La competiția din cele două orașe din județul Hunedoara participa 16 echipe împărțite în patru grupe. Reprezentanta Galațiului la ediția din acest an a Turneului Final, Ajax Dulcisimo, joacă în Grupa A, la Hunedoara, alături de Chedra Tax Doelpan Ploiești, Hermanstad Sibiu și Dr. Browns Baia Mare.

După prima zi echipa gălățeană este pe locul doi în grupă cu șanse reale de a se califica în următoarea fază a competiției. În primul meci al zile Ajax Dulcisimo a trecut cu 7-1 de Dr. Brons Baia Mare, iar al doilea meci a fost pierdut de Ajax  1-3 cu cei de la Hermanstad Sibiu. Cu o victorie și o înfrângere Ajax Dulcisimo este pe locul doi în Grupa A , cu trei puncte, golaveraj 8-4. Lider în grupă este Cherda Tax Doelpan Ploiești cu 5 puncte, FC Hermanstad Sibiu este pe trei cu 3 puncte iar Dr. Brons Baia Mare este pe patru cu un punct. 

Sâmbătă sunt programate ultimele meciuri din grupă. Ajax va juca, de la ora 9.00, cu cei de la Chedra Tax Doelpan Ploiești. În celălalt meci al zilei Hermanstad Sibiu va juca cu Dr. Browns Baia Mare. În sferturi se califică primele două clasate din grupă.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger