Home » » RUGBY: RCM Galați și-a aflat adversarele din DNS 2016-2017

RUGBY: RCM Galați și-a aflat adversarele din DNS 2016-2017Echipa gălățeană de rugby, Rugby Club Municipal Galați, și-a aflat adversarele din ediția 2016-2017 a Diviziei naționale de Seniori, liga a II-a. În ediția DNS ce va debuta la începutul lunii octombrie vor evolua opt echipe: CS Știința Petroșani, CS Năvodari, RCM Galați, RC Bârlad, CSM Bucovina Suceava, RC Buzău și CS Mănăștur Cluj-Napoca.    

La finalul sezonului regulat, 14 etape, 7 în tur-7 în retur, echipele clasate pe locurile 1-4 vor juca în semifinale, locul unu cu patru și doi cu trei, echipa clasată la final pe primul loc urmând să promoveze în Superliga. Echipa de pe locul doi va juca un meci de baraj, pe teren propriu, cu echipa de pe locul șapte din Superligă. Echipele clasate pe locurile șapte și opt vor retrograda în Divizia A. Prima etapă din noua ediție a Diviziei Naționale de Seniori este programată în intervalul 1-2 octombrie.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger