Home » , » BASCHET: Fetele de la Phoenix participă la ”Cupa Sirius” de la Târgu Mureș

BASCHET: Fetele de la Phoenix participă la ”Cupa Sirius” de la Târgu MureșSăptămâna viitoare, între 1 și 3 septembrie, nu numai echipa masculină a clubului Phoenix va susține un turneu amical la Târgu Mureș, ”Cupa Mureș”. De joi până sâmbătă și echipa de fete a clubului gălățean se va afla la Târgu Mureș unde va susține trei meciuri în cadrul unui turneu amical, ”Cupa Sirius”, organizat de echipa locală BC Sirius Târgu Mureș, nou promovată în LNBF. Alături de Phoenix și gazdele de la BC Sirius Târgu Mureș, la turneu vor mai participa CSU Olimpia Brașov și CSM Satu Mare. 

Sistemul de desfășurare la meciurilor de la turneu va fi fiecare cu fiecare. Turneul va fi deschis joi, 1 septembrie, cu jocul dintre BC Sirius Târgu Mureș și Phoenix. A doua zi, vineri, 2 septembrie, Phoenix va juca cu CSM Satu Mare, iar în ultima zi de turneu Phoenix va juca cu CSU Olimpia Brașov.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger