Home » » FOTBAL: Duel studențesc în prima etapă din Liga I pentru fetele de la FC Universitatea

FOTBAL: Duel studențesc în prima etapă din Liga I pentru fetele de la FC UniversitateaFederația  Română de Fotbal a stabilit programul după care se vor disputa meciurile din noul sezon din Liga I feminin. În seria I, în care vor evolua și fetele de la Universitatea vor evolua opt echipe: Universitatea Galați, Universitatea Alexandria, Măgura Bacău, Viitorul Reghin, CSM Pașcani, Selena Constanța, Real 2 Craiova și una din echipele din Râmnicu Sărat sau Bechieru. 

Gălățencele de la Universitatea vor debuta în noul sezon din Liga I în deplasare, la Alexandria, Teleorman, pe terenul celeilalte echipe cu denumirea Universitatea, duminică, 11 septembrie. Pe teren propriu FC Universitatea Galați va juca primul meci în etapa următoarea, a II-a, cu echipa secundă a celor de la Real Craiova, 25 septembrie. Programul echipei gălățene în tur continuă astfel: etapa a III-a: 2 octombrie, Selena Constanța-FC Universitatea; etapa a IV-a, 9 octombrie, FC Universitatea- Râmnicu Sărat sau Bechieru; etapa a V-a, 16 octombrie, CSM Pașcani-FC Universitatea; etapa a VI-a, 23 octombrie, Viitorul Reghin-FC Universitatea; etapa a VII-a, 30 octombrie, FC Universitatea-Măgura Bacău.

Sezonul 2016-2017 va fi al doilea de existență pentru FC Universitatea Galați în fotbalul feminin din România. Precedentul sezon al Ligii I de fotbal, primul din istoria tânărului club gălățean, a fost încheiat de FC Universitatea pe locul șase.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger