Home » , » FOTBAL: Gabi Călinescu: ”Fetele au potențial și au demonstrat asta sezonul trecut”

FOTBAL: Gabi Călinescu: ”Fetele au potențial și au demonstrat asta sezonul trecut”La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, antrenorul de la FC Universitatea, Gabriel Călinescu a vorbit despre seria în care va evolua echipa pe care o pregătește: ”În acest sezon avem în serie echipe de tradiție. A venit și clubul  din Craiova, Real, care are echipă și în Superliga. De la noi din serie Universitatea Alexandria este echipa care pornește cu prima șansă la promovare în Superliga. Au buget, au făcut transferuri, au posibilitatea să le ofere fetelor cazare și masă. Față de sezonul trecut din echipa noastră a plecat o fată, studentă la Iași. Fetele au potențial și au demonstrat asta sezonul trecut”, a spus Gabi Călinescu.  

Altfel, în noua ediție a Ligii I feminine FC Universitatea va evolua în seria I alături de: Universitatea Alexandria, Măgura Bacău, Viitorul Reghin, CSM Pașcani, Selena Constanța, Real 2 Craiova și una din echipele din Râmnicu Sărat sau Bechieru. Programul FC Universitatea în noul sezon poate fi văzut aici.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger