Home » , » FOTBAL: George Slavu: ”Am fost foarte încântat de evoluția fetelor de la FC Universitatea din meciul cu echipa presei & prietenii”

FOTBAL: George Slavu: ”Am fost foarte încântat de evoluția fetelor de la FC Universitatea din meciul cu echipa presei & prietenii”La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, unul dintre componenții echipei presei & prietenii, din amicalul cu FC Universitatea, George Emilian Slavu, s-a declarat impresionat de atitudinea fetelor din amical:  ”Eu personal am fost foarte încântat de evoluția fetelor, au tratat meciul cu foarte mare curaj iar asta s-a văzut în evoluția scorului. Mai mult, sunt surprins să aud că au avut jucătoare lipsă. Nu mă așteptam la o replică de genul ăsta, fetele au jucat cu foarte mare curaj, ne-au tratat de la egal la egal. Ne-au și tăvălit un pic, probabil că și tinerețea lor și-a spus cuvântul, unii dintre noi fiind trecuți de o anumită vârstă. A fost un meci de calitate. Fetele ne-au trata de la egal la egal și asta s-a văzut. Felicit fetele și antrenorii, abia aștept meciul revanșă”. 

Altfel,  în perioada următoare va fi programat și meciul retur dintre cele două formații.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger