Home » , » FOTBAL: Metalosport și Sporting Liești merg mai departe în Cupă

FOTBAL: Metalosport și Sporting Liești merg mai departe în CupăCele două echipe gălățene rămase în Cupa României merg mai departe în competiția KO. Metalosport s-a calificat în turul trei național al Cupei după ce a trecut cu 7-6, după loviturile de departajare, de Voința Ion Creangă, echipă din județul Neamț. 

După ce la finalul celor 90 de minute scorul era egal 1-1, pentru Metalosport a marcat Marius Gâtă în minutul 7, cele două echipe au jucat două reprize de prelungiri după care s-a trecut la executarea loviturilor de departajare. La loviturile de departajare pentru Metalosport au marcat: Gâtă, Cârjă, Moise, Bahnașu, Munchiu și Milea, iar portarul Jalbă a apărat două lovituri de departajare ale nemțenilor. 

Cei de la Liești au făcut pasul în turul trei național al Cupei după ce s-au impus cu 3-0 pe stadionul ”Municipal” din vaslui în fața celor de la Atletico, echipă care în precedentul tur a eliminat Gloria Ivești. Pentru Liești au marcat: Bârlădeanu (două) și Sprânceacnă.    
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger