Home » , » FOTBAL: Sorin Haraga: ”Cristi Munteanu este oricând binevenit la noi la echipă”

FOTBAL: Sorin Haraga: ”Cristi Munteanu este oricând binevenit la noi la echipă”


După ce legenda roș-alb-albastră, Cristi Munteanu, a anunțat că este dispus să joace pentru SC Oțelul, președintele echipei suporterilor, Sorin Haraga, a declarat la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, că fostul jucător și conducător al Oțelului este oricând binevenit: ”Cristi Munteanu este oricând binevenit la noi la echipă, nu este nevoie să-i facem invitație specială. Oricând poate veni, el ne poate ajuta din orice punct de vedere, având în vedere experiența sa ca jucător și conducător. Oricând este binevenit alături de noi”, a spus Sorin Haraga. 

Altfel, Cristi Munteanu a făcut anunțul că este dispus să joace pentru SC Oțelul la Divizia Locală, de la Digi 24 Galați: ”Am văzut și am aplaudat inițiativa suporterilor de a înființa Suporter Club Oțelul Galați, le urez mult succes, sunt alături de ei. Am înțeles că vor să înscrie și o echipă în Liga a IV-a. Sunt dispus să merg să joc, ca portar, pentru că în Liga a IV-a o pot face fără probleme. Vorbesc foarte serios. Dacă va fi nevoie de mine ca portar, în Liga a IV-a, o voi face fără probleme. Am jucat trei ani la Oțelul, de aici am prins echipa națională, cred, nu sunt sigur, că sunt singurul portar al Galațiului, jucător al Oțelului, convocat la echipa națională. Această echipă mi-a dat multe, dacă este vorba de Oțelul, eu nu mă dau la o parte", a spus Cristi Munteanu. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger