Home » , » FOTBAL: Sorin Haraga: ”SCOG este un altfel de proiect”

FOTBAL: Sorin Haraga: ”SCOG este un altfel de proiect”La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, președintele SC Oțelul, Sorin Haraga, a vorbit despre numărul de suporteri cotizanți la recent înființata echipă a suporterilor: ”Suntem în a doua săptămână de la deschiderea contului. Nu am date exacte dar știu că sunt în jur de 100 de membri socios care au cotizat deja. Urmează în perioada următoare să vină și cei care au aderat. Avem speranțe că vor veni cât mai mulți  susținători. Noi vrem să câștigăm încrederea  știm ce s-a întâmplat cu Oțelul, lumea este un pic reticentă, dar noi în timp sperăm să atragem cât mai multă lume”. 


Legenda roș-alb-albastră a mai spus că echipa suporterilor este altceva: ”Este cu totul altceva, SCOG este un altfel de proiect, trebuie să câștigăm acea încredere, știm ce s-a întâmplat în ultimii ani. Noi ne dorim ca în perioada următoare devenim echipă de Liga a IV-a și să promovăm în Liga a III-a”.        
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger