Home » , » FOTBAL: Stelian Bordeianu: ”Din cei șapte-opt mii de suporteri fideli ai Oțelului, sper ca măcar o mie să vină alături de noi”

FOTBAL: Stelian Bordeianu: ”Din cei șapte-opt mii de suporteri fideli ai Oțelului, sper ca măcar o mie să vină alături de noi”În ediția 113 a emisiunii Lider Sportiv, Pro FM Lider FM , antrenorul de la Suporter Club Oțelul Galați, Stelian Bordeianu, a declarat că așteaptă suporterii Oțelului să devină membri cotizanți la noul club Oțelul: ”Deocamdată știu că sunt în jur de 150 de membri cotizanți, socios. Mulți așteaptă să iasă și contul, și-au manifestat dorința de a adera la noi la momentul respectiv, când este contul. Sunt convins că nu o să avem din prima săptămână un număr extraordinar de mare de membri cotizanți, dar cu timpul sper să fie cât mai mulți. Avem nevoie de ei, avem nevoie să mergem la autoritățile locale să obținem fonduri de la bugetul local, avem nevoie de sponsori. Încercăm să punem proiectul pe picioare. Din cei șapte-opt mii de suporteri fideli ai Oțelului, sper ca măcar o mie să vină alături de noi”, a spus Stelian Bordeianu. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger