Home » , » FOTBAL: Stelian Bordeianu: ”Entuziasmul suporterilor este și mai mare după ce avem și forma juridică”

FOTBAL: Stelian Bordeianu: ”Entuziasmul suporterilor este și mai mare după ce avem și forma juridică”La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, antrenorul Suporter Club Oțelul Galați, Stelian Bordeianu, a anunțat că echipa suporterilor va juca meciurile de acasă pe stadionul ”Siderurgistul”, existând o variantă cu stadionul ”Oțelul”: ”La momentul actual ne vom disputa meciurile pe stadionul ”Siderurgistul”, acolo ne desfășurăm și activitatea și o să jucăm și meciurile de pe teren propriu. Vom vedea ce se va întâmpla din ce știu varianta cu stadionul ”Oțelul” nu a picat, dar sunt ceva probleme financiare. Stadionul trebuie administrat, îngrijit, o să vedem ce se va întâmpla pe mai departe”. 

Stelian Bordeianu a mai spus că după ce clubul a obținut și formalitățile juridice, suporterii sunt mai entuziasmați:  ”Suporterii sunt încrezători. Entuziasmul este și mai mare după ultimele evenimente, după ce avem și forma juridică. Sunt doritori de meciuri amicale, să vină și meciurile oficiale. Le-am explicat că o să fie destul de greu. Liga a IV-a nu este așa de atractivă. Vom vedea ei sunt încrezători , indiferent cum ne vom prezenta ei așteaptă să înceapă campionatul”, a spus Stelian Bordeianu.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger