Home » , » FOTBAL: Stelian Bordeianu: ”Sper să fim primiți în Liga a IV-a să încercăm să contribuim la o competiție cât mai bună”

FOTBAL: Stelian Bordeianu: ”Sper să fim primiți în Liga a IV-a să încercăm să contribuim la o competiție cât mai bună”

Foto:otelulgalati.info


Antrenorul de la Suporter Club Oțelul Galați, Stelian Bordeianu, a spera ca echipa suporterilor să fie primită în Liga a IV-a: ”Am vorbit doar cu președintele Asociației Județene de Fotbal Galați, domnul Liviu Ciubotariu. Directorul sportiv, Sorin Haraga, are mai multe detalii. Când am vorbit cu domnul președinte urma să fim primiți în Liga a IV-a cu acceptul Adunării Generale. Sper să fim primiți în Liga a IV-a să încercăm să contribuim la o competiție cât mai bună.” 

În cazul în care echipa suporterilor nu va fi primită în Liga a IV-a legenda roș-alb-albastră a spus că proiectul nu se va opri: ”Dacă nu vom fi primiți în Liga a IV-a nu cred că proiectul se va va opri. V om vedea ce va fi o să discutăm la momentul respectiv. Sper ca vom fi primiți în Liga a IV-a. Din ce știu s-au mai retras din echipe, până pe 15 august sunt înscrierile, apoi vom vedea.” 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger