Home » , » FUTSAL: David Asandei, despre sosirile și plecările de la United

FUTSAL: David Asandei, despre sosirile și plecările de la UnitedLa Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, antrenorul de la United, David Asandei a vorbit despre plecările din echipa pe care o pregătește. Despre plecaări David Asandei a spus: ”Din lotul cu care am încheiat sezonul au plecat doi jucători Plamen Stoikov și Hendrius da Silva, ambii la final de contract, jucători care acum sunt la echipele lor. Fiecare jucător și-a adus contribuția, am avut un sezon încărcat cu multe meciuri în Cupă și în campionat. Am terminat campionatul în luna iunie jucătorii și-au făcut datoria. Plamen Stoikov a marcat 19 goluri pentru United dar a dorit să se întoarcă la echipa lui Cherno More Varna”. 

Iar despre sosiri tehnicianul gălățean a spus: ”Urmează să mai  aducem un jucător, am fost în discuții, nu avem nimic concret, spre sfârșitul acestei luni va veni un jucător care și-a exprimat dorința de a juca mai întâi în Cupele Europene apoi va veni la Galați. Ne-am gospodărit de așa natură să ne ajungă banii să mai aducem un jucător. În lot avem trei jucători străini, portarul Wellington da Silva și cei doi jucători din Republica Moldova, Constantin Burdujel și Andrian Lașcu. Ne mai trebuie, spun eu, cel puțin un jucător pentru a completa lotul și a avea soluții în timpul sezonului când apar suspendări și accidentări, inevitabile câteodată. Înainte de începerea pregătirilor am discutat cu un jucător, eram convins că va veni la noi, dar în ultima sută de metri a plecat în Qatar, neavând semnătura lui am ratat acest transfer”. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger