HOCHEI: Dunărea debutează în Liga Mol la Miskolci

20
Conducerea Ligii Mol a stabilit programul după care se vor desfășura meciurile din ediția 2016-2017 din Liga Mol. În ediția ce va debuta la 9 septembrie vor evolua 11 echipe, trei din România: Sport Club Miercurea Ciuc, Corona Brașov, Dunărea Galați; șapte din Ungaria: Újpesti UTE Budapesta, Dunaújvárosi Acélbikák, Ferencváros Budapesta, MAC Budapesta, Debreceni HK, Miskolci Jegesmedvék, Fehérvári Titánok; una din Serbia: HK Belgrad.  
Dunărea va debuta în Liga Mol vineri, 9 septembrie, cu un meci la Miskolci pe terenul celor de la DVTK Jegesmedvék, echipă cu care Dunărea se va întâlni și în Cupa Continentală. A doua zi sâmbătă, 10 septembrie, gălățenii vor juca la Debrecen, cu Debreceni HK, iar luni, 12 septembrie, Dunărea va juca cu cei de la Fehérvári Titánok. 
După patru jocuri în Ungaria vor urma patru meciuri la Galați. Primul este programat pentru duminică, 18 septembrie cu cei de la Fehérvári Titánok. Apoi, sâmbătă, 24 septembrie, Dunărea va juca cu Debreceni HK, iar duminică, 25 septembrie, cu Ferencváros Budapesta. Seria celor patru meciuri acasă va fi încheiată de Dunărea joi, 29 septembrie, în jocul cu  DVTK Jegesmedvék. 
Următoarea serie de meciuri în deplasare va cuprinde jocuri cu Corona Brașov, 30 septembrie și 1 octombrie; Belgrad, jocu cu HK, 7 octombrie, Budapesta, 9 și 10 octombrie, jocuri cu MAC și  Ferencváros. Programul complet al Dunării în Liga Mol poate fi văzut aici
În sezonul regulat cele 11 echipe se vor întâlni de patru ori, două dintre jocuri se vor disputa pe teren propriu celelalte două în deplasare. Primele opt clasate din finalul sezonului regulat se vor califica în play-off.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal