Home » » Ivan Patzaichin: ”Așteptăm toți gălățenii luni pe Faleză”

Ivan Patzaichin: ”Așteptăm toți gălățenii luni pe Faleză”

foto:facebook.com/Rowmania
În ediția 114 de Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, Ivan Patzaichin a declarat că așteaptă luni, 15 august, gălățenii la ediția a treia a concursului Descoperă Rowmania. ”Luni, 15 august, de la ora 9.00, gălățenii sunt așteptați pe Faleza inferioară să se înscrie în echipe și să ne bucurăm de mișcare în aer liber și de o plimbare pe Dunăre. Îi așteptăm pe toți cu copii, părinți, bunici, dacă se poate, așteptăm pe toată lumea. De la an la an numărul participanților a crescut iar asta mă bucură, mai ales că sunt și copii. Anul trecut erau copii care nu puteau ajunge la start, i-am dus cu șalupa, au fost cei mai curajoși și cei mai frumoși copii pe care i-am întâlnit până acum”, a spus Ivan Patzaichin. 

Câștigătorii de la Galați vor intra în finala națională Descoperă Rowmania, ce se va desfășura în cadrul Festivalului Rowmania, pe 30 august, la Tulcea.


Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger