Home » » Mirela Pucheanu: ”Sprijin cauza copiilor născuți prematur”

Mirela Pucheanu: ”Sprijin cauza copiilor născuți prematur”Invitată în cadrul emisiunii Lider Sportiv ediția 116, de pe ProFM LiderFM, Mirela Pucheanu a oferit informații despre evenimentul caritabil de pe 11 septembrie, la care va și participa activ, susținând cauza copiilor născuți prematur.
”Duminică, 11 septembrie, la Galați, va avea loc semi-maratonul organizat de către Fundația Comunitară Galați. În cadrul evenimentului sunt 16 cauze, eu o sprijin pe cea a copiilor născuți prematur, consider că și ei merită o șansă. Am ales această cauză ca pe una de suflet. Am fost educatoare până acum un an, iar o mămică de la mine de la grupă mi-a prezentat cauza și m-a impresionat foarte mult. Anul trecut la un eveniment de același gen au fost 500 de participanți, îmi doresc ca în acest an să depășim 700. Este foarte important să oferim și noi ajutorul așa cum putem”, a spus Mirela Pucheanu.
Pentru înscrieri și detalii puteți accesa site-ul www.semimaratongalati.ro. Donațiile se pot face și prin sms la 8843 (2 euro/sms).
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger