Home » , » Romina Filip: ”Fetele de la Phoenix vor participa la cursa caritabilă de pe 11 septembrie”

Romina Filip: ”Fetele de la Phoenix vor participa la cursa caritabilă de pe 11 septembrie”Romina Filip, căpitanul echipei feminine de baschet Phoenix Galați a declarat, în direct la Lider Sportiv ediția 116, că alături de coechipierele sale va participa la cursa caritabilă de pe 11 septembrie, susținând cauza copiilor născuți prematur.
”Am văzut pe Facebook despre ce este vorba, iar în calitate de căpitan al echipei feminine la Phoenix am decis să discut cu fetele și să participăm și să luăm și noi parte la evenimentul de pe 11 septembrie. Vom încerca să strângem cât mai mulți bani pentru copiii născuți prematur. Pe această cale fac un apel și către toți fanii noștri să vină alături de noi, să susținem împreună această cauză”, a spus Romina Filip.
Echipa feminină a clubului Phoenix va participa pe 11 septembrie la cursa populară. Pentru înscrieri și detalii puteți accesa site-ul www.semimaratongalati.ro. Donațiile se pot face și prin sms la 8843 (2 euro/sms).
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger