Home » » RUGBY: RCM Galați a câștigat etapa a II-a din DNS, rugby în 7

RUGBY: RCM Galați a câștigat etapa a II-a din DNS, rugby în 7Cu un lot subțiat față de precedentul turneu, echipa de rugby în 7 de la RCM Galați a câștigat etapa a doua din Divizia Națională de Seniori, rugby în 7, disputată la Petroșani. Vicecampionii precedentei ediții a DNS, rugby în 7, au jucat la Petroșani în Grupa B alături de Știința Petroșani și Centrul National Olimpic de Tineret pentru rugby în 7.  

Gălățenii au debutat cu o victorie 5-0 în turneul de la Petroșani, chiar cu gazdele turneului Știința. Victoria cu gazdele era echivalentă cu calificarea în finală pentru că cealaltă adversară din grupă CNOPT nu punctează în clasament, iar RCM Galați a câștigat cu 5-0.  În finala turneului RCM Galați a jucat cu cealaltă câștigătoare de grupă, RC Bârlad, iar gălățenii s-au impus cu 17-12.  

Pentru RCM Galați au evoluat la Năvodari: Serghei Budaian, Gabriel Dănăilă, Cristi Boboc, Ionuț Cucu, Vasile Leu, Igor Misin, Gabriel Partenie, Ionuț Cosmiuc, Alexandru Șișcan, Iulian Iftode. 

Etapa a III-a din DNS, rugby în 7, se va disputa peste o săptămână, sâmbătă, 27 august, la Bârlad.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger