Home » » RUGBY: RCM Galați debutează duminică în noua ediție a DNS, rugby în 7

RUGBY: RCM Galați debutează duminică în noua ediție a DNS, rugby în 7Vicecampioana Diviziei Naționale de Seniori, rugby în 7, va debuta duminică, 14 august, în ediția 2016 a DNS, rugby în 7. Gălățenii vor susține jocurile din primul turneu la Năvodari, pe stadionul ”Flacăra”. În actuala ediție a DNS, rugby în 7, alături de RCM Galați vor participa: Știința Petroșani, CS Năvodari, RC Bârlad, CSU Aurel Vlaicu Arad și CNOPT (Centrul Naţional Olimpic de Pregătire pentru Tineret). 

La turneul de la Năvodari, RCM galați a fost repartizată în Grupa A alături de Știința Petroșani și CSU AV Arad. Gălățenii vor deschide competiția de la Năvodari în compania celor de la CSU AV Arad, apoi, de la ora 10.10, RCM Galați va întâlni Știința Petroșani. La finalul meciurilor din grupe locul 3 din grupa A va juca cu CNOPT, locurile doi vior juca între ele, iar câștigătoarele grupelor vor juca în finala pentru câștigarea turneului. 

În actuala ediție a Diviziei naționale de Seniori se vor disputa cinci turnee, câte două la Năvodari, unul la Petroșani, Bârlad și Galați.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger