Home » » RUGBY: Turneu la Petroșani pentru RCM Galați în DNS, rugby în 7

RUGBY: Turneu la Petroșani pentru RCM Galați în DNS, rugby în 7RCM Galați, vicecampioana Diviziei Naționale de Seniori, rugby în 7, va susține sâmbătă, 20 august meciurile din cel de al doilea turneu din actuala ediție a DNS, rugby în 7. Al doilea turneu, din seria celor cinci, se va disputa la Petroșani.

Gălățenii de la RCM vor juca la Petroșani în Grupa B alături de gazdele turneului Știința Petroșani și Centrul National Olimpic de Tineret pentru rugby în 7 (CNOPT), echipă care nu punctează în clasament. Practic pentru a juca în finala turneului de la Petroșani gălățenii au trebuie să câștige meciul cu Știința Petroșani, de la ora 10.00, cealaltă adversară CNOPT participă în campionat fără să puncteze. În cealaltă grupă de la Petroșani vor juca: CS Năvodari, RC Bârlad și CSU Aurel Vlaicu Arad. 

După prima etapă din Divizia Națională de Seniori, rugby în 7, RCM Galați este pe locul doi cu 11 puncte. Primul turneu din actuala ediție a DNS, rugby în 7, a fost încheiat de RCM Galați pe locul doi, pierzând finala cu CS Năvodari la limită.     
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger