Home » » BASCHET: Phoenix a terminat pe locul trei ”Cupa Mureș”

BASCHET: Phoenix a terminat pe locul trei ”Cupa Mureș”La sfârșitul săptămânii trecut echipa masculină a clubului Phoenix a susținut primele meciuri de pregătire, la Târgu Mureș, ”Cupa Mureș”. În prima zi a competiției de la Mureș, semifinale, Phoenix a jucat cu echipa gazdă, BC Mureș, joc câștigat de gazde 94-89. A doua zi Phoenix a jucat în finala mică a competiției cu cealaltă învinsă din prima zi, BC olimpic Baia Mare. Finala mică a fost câștigată de Phoenix 76-68. 

În afara competiției , în prima zi a turneului de la Mureș Phoenix a susținut un meci de pregătire cu campionii de la CSM CSU Oradea, joc câștigat de bihoreni cu 87-64.   

Lotul folosit de Phoenix la Târgu Mureș: Milos Pesici, Milos Bojovici, Milan Milovanovici, Travis Daniels, Jamel Waters, Andrei Petică, Iosif Pîrlog, Bella Szabolcs Foreitter, Andrei Vizitiu, Cristian Badea. A lipsit Cătălin Vlaicu prezent la Campionatul European 3 x 3 de la București.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger