Home » » BASCHET: Phoenix a transferat alte două jucătoare din SUA

BASCHET: Phoenix a transferat alte două jucătoare din SUAPe lângă cele patru jucătoare americance din lotul echipei feminine Phoenix, gruparea gălățeană a mai transferat alte două jucătoare de peste Ocean, Alexia Adams și Shanice Steennholdt.  

Alexia Adams, 30 de ani, 1,63 m, point gurad, a jucat ultima oară pentru Oostende, în Belgia. Alexia Adams nu va fi la prima experiență în România ea a mai jucat pentru Sportul Studențesc, CSM U Oradea sau Nova Vita Târgu Mureș.  

Shanice Steennholdt, 24 de ani, 1,83 m, forward, ultima echipă la care a jucat a fost Clube Deportivo Torres Novas, din Portugalia.  În SUA a jucat pentru Houston University.

Altfel, echipa de fete a clubului Phoenix a încheiat pe locul patru, din patru, ”Cupa Sirius” de la târgu Mureș. Rezultatele înregistrate la Târgu Mureș au fost:  68-71 cu Sirius Târgu Mureș, 54-66 cu CSM Satu Mare și 89-96 cu Olimpia CSU Brașov.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger