Home » , » FOTBAL: Cristi Munteanu: ”Cu echipe precum Oțelul, Rapid, Petrolul, Farul, ”U” Cluj, cred că nu ar fi o surpriză dacă un post de televiziune ar transmite meciurile din Liga a IV-a”

FOTBAL: Cristi Munteanu: ”Cu echipe precum Oțelul, Rapid, Petrolul, Farul, ”U” Cluj, cred că nu ar fi o surpriză dacă un post de televiziune ar transmite meciurile din Liga a IV-a”Legenda roș-alb-albastră, Cristi Munteanu, a declarat, la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM,  că fotbalul românesc trece printr-o perioadă de criză din moment ce echipe precum Oțelul, Farul, Petrolul evoluează în Liga a IV-a.  

”Cu echipe precum Oțelul, Farul, Rapid, Petrolul, ”U” Cluj-Napoca, cred că nu ar fi o surpriză dacă un post de televiziune ar face o ofertă să transmită meciurile din Liga a IV-a. Cred că este un caz unic în istoria fotbalului don România să joci un meci de Liga a IV-a cu șapte mii de oameni în tribune, cum a fost la Petrolul. E dramatic, este o criză fără precedent pentru marile orașe cu tradiție în fotbal. Am ajuns în situația în care vorbim de Oțelul, Petrolul Farul, Rapid, echipe care au făcut istorie pentru fotbalul din România sunt în Liga a IV-a. Lucrurile nu sunt în regulă, dar suporterii țin în viață spiritul echipei, adevărații suporteri care au făcut eforturi să nu dispară de tot aceste echipe”. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger