Home » , , » FOTBAL: Două din trei echipe gălățene joacă în etapa a II-a din Liga a III-a

FOTBAL: Două din trei echipe gălățene joacă în etapa a II-a din Liga a III-aÎn Liga a III-a sunt programate vineri și sâmbătă, 9-10 septembrie, meciurile din etapa a II-a. La fel ca în prima etapă vor juca două din cele trei echipe gălățene. 

Vineri, 9 septembrie, de la ora 17.00, pe stadionul ”Aerostar” din Bacău, Metalosport va susține meciul de debut în actuala ediție a Ligii a III-a, cu cei de la Aerostar Bacău. În prima etapă Metalosport a avut etapă de pauză în Liga a III-a, dar a susținut un meci amical cu FC Voluntari, Liga I, joc pierdut 0-2. Gazdele jocului de vineri au pierdut în prima etapă 0-1 jocul de pe terenul nou promovatei Sportul Chiscani. 

După victoria 1-0 de pe terenul nou promovatei Olimpic Cetate Râșnov, Sporting Liești va juca în etapa a II-a pe ”Liești Arena”, cu o altă nou promovată, Sportul Chiscani, Brăila. Meciul este programat pentru sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 17.00. 

A treia echipă gălățeană din Liga a III-a, seria I, Avântul Valea Mărului stă în etapa aa II-a, din cauza numărului impar de echipe din serie.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger