FOTBAL: Etapa a III-a din Liga a IV-a. Unirea Braniștea și Gloria Ivești se întâlnesc în derby-ul etapei

4
Asociația Județeană de Fotbal Galați programează, la finalul săptămânii, meciurile din etapa a III-a din Liga a IV-a. Sâmbătă, 17 septembrie sunt programate trei meciuri. Etapa va fi deschisă de la ora 12.00, la Brăhășești, cu jocul dintre Juventus Toflea și Siretul Piscu. De la ora 16.00, Avântul Vânători va juca pe teren propriu cu cei de la Victoria Independența, iar în ultimul meci al zilei, de la ora 17.00, liderul SC Oțelul va juca pe stadionul ”Siderurgistul” cu Avântul Drăgănești. 
Derby-ul etapei a III-a se va juca duminică, 18 septembrie, de la ora 12.00, la Braniștea, între urmăritoarele liderului, Unirea Braniștea, locul trei, și Gloria Ivești, locul doi. Tot de la ora 12.00, duminică, mai sunt programate jocurile Muncitorul Ghidigeni- Bujorii Târgu Bujor și Viitorul Costache Negri-Quantum Club Galați. Etapa va fi închisă de jocul de la Slobozia Conachi dintre Zimbrul Slobozia Conachi și CS Școlar Tecuci. 
După două etape din Liga a IV-a două echipe au maximum de puncte. SC Oțelul este lider cu 6 puncte, golaveraj 10-1, iar pe locul doi sunt cei de la Gloria Ivești cu 6 puncte, golaveraj 6-4. Unirea Braniștea, Viitorul Costache Negri, Zimbrul Slobozia Conachi și Muncitorul Ghidigeni se află în prima parte a clasamentului toate cu câte patru puncte despărțite de golaveraj.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal