PUBLICITATE

Home » , » FOTBAL: FC Șoimii Dunăreni au debutat cu o victorie categorică în Campionatul Juniorilor D

FOTBAL: FC Șoimii Dunăreni au debutat cu o victorie categorică în Campionatul Juniorilor DLa Lider Sportiv 120, Pro FM Lider FM, președintele Școlii de Fotbal Șoimii Dunăreni, Paul Voicu, a vorbit despre prima victorie în meciurile oficiale a ”șoimilor”: ”Am debutat cu o victorie destul de facilă, sper să nu ne culcăm pe o ureche după această victorie. Toată lumea este foarte fericită, antrenorul spunea că se putea mai mult, știți cum sunt antrenorii niciodată nu sunt mulțumiți. Următorul meci este unul din cele mai grele, vom juca cu cei de la Municipal  Dunărea Galați, echipa domnului Avanu. Sper să reușim o victorie”, a spus Paul Voicu.

Altfel, în prima etapă din noua ediție a Campionatului Județean juniori D, sub 13 ani, Șoimii Dunăreni a câștigat cu 7-0 jocul cu FC Sorin Balaban Galați. În etapa a II-a Șoimii Dunăreni vor juca cu cei de la Municipal Dunărea Galați, pe terenul sintetic al stadionului ”Dunărea”, 1 octombrie. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger