Home » , » FOTBAL: Liviu Ciubotariu: ”E posibil să se promoveze în Liga a III-a fără baraj”

FOTBAL: Liviu Ciubotariu: ”E posibil să se promoveze în Liga a III-a fără baraj”În ediția 116  a emisiunii Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, președintele AJF Galați, Liviu Ciubotariu a declarat că deocamdată nu există o favorită la câștigarea titlului în Liga a IV-a: ”Acum nu știu, sunt echipe bune, nu știu de forța financiară. Sezonul trecut echipe bune au fost Unirea Braniștea, Avântul Valea Mărului, Gloria Ivești, Muncitorul Ghidigeni. Trebuie să vedem, deocamdată nu știu”.  

În aceeași ediție a emisiunii Liviu Ciubotariu a mai spus că este posibil ca în Liga a III-a să se promoveze fără jocuri de baraj: ”După cum au zis cei de la FRF e posibil să se promoveze în Liga a III-a fără baraj, dar nu este o variantă bătută în cuie. E posibil să fie baraj. În ultimii ani echipele din Galați au câștigat barajul Liești, Metalosport, Valea Mărului, avem trei echipe în Liga a III-a, au reușit să se mențină în Liga a III-a, deși două dintre ele provin din comune. Sper ca Metalosport să promoveze în Liga a II-a, iar de la anul să avem trei echipe în Liga a III-a și una în Liga a II-a”. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger