Home » , » FOTBAL: Metalosport și Sporting Liești joacă în deplasare în turul trei al Cupei

FOTBAL: Metalosport și Sporting Liești joacă în deplasare în turul trei al CupeiCele două echipe gălățene rămase în Cupa României, Metalosport și Sportimg Liești, au aflat adversarele din turul trei al Cupei României. 

După ce au jucat în județul Neamț, la Ion Creangă, cu cei de la Voința Ion Creangă, Metalosport se va deplasa miercuri, 14 septembrie, în județul Botoșani, comuna Tudora, pentru jocul cu echipa locală TransDor Tudora (Liga a IV-a Botoșani), câștigătoarea fazei județe a Cupei României. Până la duelul cu Metalosport echipa din Tudora a eliminat în turul doi CSM Pașcani, după 3-2 la Tudora, iar în primul tur național a obținut calificarea fără joc, după retragerea celor de la Inter Dorohoi. 

Sporting Liești va juca în turul trei al Cupei pe terenul colegei de serie din Liga a III-a, Aerostar Bacău. În precedentele două tururi echipa din Bacău a trecut în turul I de Vitis Șuletea (Vaslui) și Euromania Dumbrăveni (Vrancea). Meciul este programat miercuri, 14 septembrie, de la ora 16.30, pe stadionul ”Aerostar” din Bacău.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger