Home » , » FOTBAL: Metalosport și Sporting Liești joacă miercuri în turul trei al Cupei

FOTBAL: Metalosport și Sporting Liești joacă miercuri în turul trei al CupeiMetalosport și Sporting Liești, cele două echipe gălățene rămase în faza națională a Cupei României vor juca miercuri, 14 septembrie, de la ora 16.30, meciurile din turul trei al Cupei. 

După deplasarea de la Ion Creangă, din județul Neamț, unde a obținut calificarea după loviturile de departajare în jocul cu Voința, Metalosport va juca în turul trei al Cupei în județul Botoșani, comuna Tudora, cu câștigătoarea fazei județene a Cupei, TransDor Tudora, echipă ce activează în Liga a IV-a Botoșani. Până la duelul cu Metalosport echipa din Tudora a eliminat în turul doi CSM Pașcani, după 3-2 la Tudora, iar în primul tur național a obținut calificarea fără joc, după retragerea celor de la Inter Dorohoi. 

Cealaltă echipă gălățeană rămasă în Cupă, Sporting Liești va juca în turul trei al Cupei la Bacău cu colega de serie, din Liga a III-a, Aerostar. În precedentul tur al Cupei Lieștiul a obținut calificarea după ce a trecut cu 3-0 de Atletico Vaslui, la Vaslui. În precedentele două tururi Aerostar Bacău a trecut de, în turul I de Vitis Șuletea (Vaslui) iar în turul secund de Euromania Dumbrăveni (Vrancea). 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger