Home » , , » FOTBAL: Muncitorul Ghidigeni a învins Bujorii Târgu Bujor 19-1 în Liga a IV-a juniori

FOTBAL: Muncitorul Ghidigeni a învins Bujorii Târgu Bujor 19-1 în Liga a IV-a junioriÎn Liga a IV-a juniori s-au disputat la finalul săptămânii trecute meciurile din etapa a III-a. La fel ca în liga seniorilor și la juniori a fost o etapă cu multe goluri, cel mai spectaculos scor s-a înregistrat la Ghidigeni unde Muncitorul a trecut cu 19-1, la pauză 13-0, de Bujorii Târgu Bujor. Victorie la scor a înregistrat și SC Oțelul 9-1, pe teren propriu, cu Avântul Drăgănești. Celelalte rezultate ale etapei: Juventus Toflea-Siretul Piscu 6-2, Avântul Vânători-Victoria Independența 2-0, Unirea Braniștea-Gloria Ivești 1-4, Zimbrul Slobozia Conachi-CS Școlar Tecuci 1-2 și Viitorul Costache Negri-Quantum Club Galați 3-5.

După trei etape trei echipe au acumulat maximum de puncte. Muncitorul Ghidigeni este lider, 9 puncte, golaveraj 31-6, SC Oțelul este pe doi, golaveraj 21-4 , iar Avântul Vânători încheie plutonul fruntaș, golaveraj 14-0, de altfel, echipa din Vânători este singura din campionat care nu a încasat gol în aceste trei etape.

Etapa a IV-a programează jocurile:

Avântul Drăgănești-Quantum Club Galați
CSȘ Tecuci-Viitorul Costache Negri
Bujorii Târgu Bujor-Zimbrul Slobozia Conachi
Gloria Ivești-Muncitorul Ghidigeni
Victoria Independența-Unirea Braniștea
Siretul Piscu-Avântul Vânători
SC Oțelul-Juventus Toflea.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger