Home » , , » FOTBAL: SC Oțelul, medie de 10 goluri marcate pe meci în Liga a IV-a

FOTBAL: SC Oțelul, medie de 10 goluri marcate pe meci în Liga a IV-a

foto: facebook.com/SC Oțelul


În etapa a IV-a din Liga a IV-a SC Oțelul și-a continuat drumul spre Liga a III-a cu o nouă victorie la scor, 10-0, pe teren propriu cu cei de la Juventus Toflea. Urmăritoarele liderului au câștigat și ele meciurile disputate, Zimbrul Slobozia Conachi a învins cu 4-1 Bujorii Târgu Bujor, a trecut cu 4-2 la Tecuci de CS Școlar, iar Muncitorul Ghidigeni a învins 3-1 la Ivești, pe stadionul ”Nicu Nour”, Gloria Ivești. 

Celelalte rezultate din etapa a IV-a: Avântul Drăgănești-Quantum Club Galați 1-1, Victoria Independența-Unirea Braniștea 2-1 și Siretul Piscu-Avântul Vânători 1-8. 

SC Oțelul conduce Liga a IV-a cu 12 puncte, maximum, din patru jocuri, golaveraj 40-2, o medie de 10 goluri marcate pe meci. Zimbrul Slobozia Conachi, Viitorul Costache Negri și Muncitorul Ghidigeni, completează prima parte a clasamentului,toate cu câte zece puncte departajate de golaveraj. 

Etapa a V-a programează jocurile: 

Juvemtus Toflea-Avântul Drăgănești  
Avântul Vânători-SC Oțelul 
Unirea Braniștea-Siretul Piscu
Muncitorul Ghidigeni-Victoria Independența
Zimbrul Slobozia Conachi-Gloria Ivești
Viitorul Costache Negri-Bujorii Târgu Bujor 
Qunatum Club Galați-CSȘ Tecuci. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger