Home » , , » FOTBAL: Siretul Piscu-SC Oțelul derby-ul etapei a II-a din Liga a IV-a

FOTBAL: Siretul Piscu-SC Oțelul derby-ul etapei a II-a din Liga a IV-aEtapa a doua din Liga a IV-a Galați a fost programată să se dispute pe parcursul a doua zile, sâmbătă, și duminică, 10-11 septembrie. Sâmbătă sunt programate două meciuri. de la ora 12.00, pe stadionul ”Municipal” din Tecuci, C.S. Școlar va juca cu cei de la Muncitorul Ghidigeni, iar pe stadionul ”Orășenesc” din Târgu Bujor, Bujorii vor întâlni Unirea Braniștea. 

Duminică, 11 septembrie, sunt programate celelalte meciuri. de la ora 12.00, se vor juca meciurile: Avântul Drăgănești-Viitorul Costache Negri, Gloria Ivești-Avântul Vânători, o oră mai târziu va începe meciul dintre Victoria Independența și Juventus Toflea, iar de la ora 17.30, pe stadionul ”Siderurgistul”, Quantum Club Galați va juca cu Zimbrul Slobozia Conachi. 

Derby-ul etapei a doua se  va juca la Piscu, unde echipa locală Siretul, clasată pe locul trei după prima etapă, va primi replica liderului Suporter Club Oțelul Galați, duminică, 11 septembrie, de la ora 12.00. 

SC Oțelul conduce în Liga a IV-a după prima etapă cu 3 puncte, golaveraj 6-1, la egalitate de puncte cu celelalte echipe care au obținut victorii în prima etapă, Avântul Vânători (5-1), Siretul Piscu (3-1) și Gloria Ivești (3-2).     
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger