Home » , » FOTBAL: Sorin Haraga: ”Chiria pentru pe care trebuie să o plătim nu ne oferă posibilitatea de a juca pe stadionul ”Oțelul”

FOTBAL: Sorin Haraga: ”Chiria pentru pe care trebuie să o plătim nu ne oferă posibilitatea de a juca pe stadionul ”Oțelul”În cadrul emisiunii Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, directorul sportiv de la SC Oțelul, Sorin Haraga, a vorbit despre motivele pentru care SC Oțelul nu joacă meciurile de pe teren propriu pe stadionul ”Oțelul”: ”În primul rând cred că și chiria pentru pe care trebuie să o plătim nu ne oferă posibilitatea de a juca acolo. Noi trebuie să avem grijă de fiecare ban, nu trebuie să ne întindem mai mult decât putem. Dacă se va ivi posibilitatea să jucăm pe stadionul ”Oțelul” o vom face, dar până atunci jucăm pe ”Siderurgistul”.  

Altfel, SC Oțelul v a juca următorul meci în Liga a IV-a, pe stadionul ”Siderurgistul”, în etapa a III-a, 17 septembrie, cu cei de la Avântul Drăgănești.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger