Home » , » FOTBAL: Sorin Haraga: ”Obiectivul principal este promovarea în Liga a III-a”

FOTBAL: Sorin Haraga: ”Obiectivul principal este promovarea în Liga a III-a”



Invitat prin intermediul telefonului în ediția 117 a emisiunii Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, directorul sportiv al Suporter Club Oțelul, Sorin Haraga, a declarat că obiectivul echipei sale este promovarea în Liga a III-a: ”Obiectivul principal este promovarea în Liga a III-a. Avem lotul necesar, motivația necesară, cred că suntem favoriți la câștigarea titlului județean.”  


Despre contra candidatele la promovarea în Liga a III-a, Sorin Haraga a spus: ”Pe cei de la Unirea Braniștea i-am învins în meci amical cu 9-1, echipa de pe locul trei de sezonul trecut. Dacă ne gândim că Avântul Valea Mărului, campioana de sezonul trecut a promovat în Liga a III-a, Fulgerul Smulți, echipa de pe locul doi numai este, ar cam trebui să defilăm. Dar în fotbal s-au mai întâlnit și surprize sperăm să nu fim noi cei care să oferim surpriza neplăcută.” 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger