Home » , , » FOTBAL: Sporting Liești și Avântul Valea Mărului încep Liga a III-a. Metalosport, amical cu o echipă din Liga I

FOTBAL: Sporting Liești și Avântul Valea Mărului încep Liga a III-a. Metalosport, amical cu o echipă din Liga IDouă dintre cele trei echipe gălățene angrenate în Liga a III-a, Sporting Liești și Avântul Valea Mărului, vor susține sâmbătă, 3 septembrie, meciurile de debut în actuala ediția a celui de al treilea eșalon. 

La Valea Mărului se va înregistra debutul absolut în Liga a III-a a echipei locale Avântul. Pentru meciul de debut vălmărenii vor avea ca adversari pe cei de la SC Bacău, echipă ce a renunțat la locul din liga secundă. Meciul este programat pentru sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 17.00, pe stadionul   comunal ”Prof. Costică Popovici”. 

Cei de la Sporting Liești vor debuta în cel de al patrulea sezon consecutiv în Liga a III-a cu un joc pe terenul nou promovatei Olimpic Cetate Râșnov. Meciul este programat pentru sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 17.00, pe stadionul ”Bucegi” din Râșnov. 

Profitând de etapa de pauză din Liga a III-a cei de la Metalosport vor susține un meci amical cu echipa de Liga I, FC Voluntari. Meciul este programat pentru sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 12.00, pe stadionul ”Anghel Iordănescu” din Voluntari.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger