Home » , » FOTBAL: Stelian Bordeianu: ”Trebuie să ne adaptăm la terenul din Piscu”

FOTBAL: Stelian Bordeianu: ”Trebuie să ne adaptăm la terenul din Piscu”
La  Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, antrenorul de la SC Oțelul, Stelian Bordeianu, a declarat că în meciul de mâine de la Piscu jucătorii Oțelului trebuie să se adapteze la teren: ”Cred că terenul o să fie una din problemele cu care o să ne confruntăm la meciul de la Piscu. Nu știu, nu cum arată terenul. Noi trebuie să ne adaptăm și să luăm cele trei puncte. Spectacolul va avea de suferit, dar și ei joacă pe același teren, cred că echipa gazdă este mai avantajată dacă terenul este prost.  Sper să fie cât mai multă lume interesată de joc, vom vedea la ora jocului numărul de suporteri care vor veni la fiecare joc al nostru acasă și în deplasare.”  

Despre echipa cu care va aborda jocul de la Piscu Stelian Bordeianu a spus: ”Vor fi câteva schimbări în echipă, nu foarte mari. Avem ceva probleme cu Ruben Codreanu, are un eveniment în familie și Neagu. Probabil vom face două schimbări din probleme medicale și familiale”. 

Siretul Piscu și SC Oțelul se vor întâlni mâine de la ora 12.00, în derby-ul etapei a II-a din Liga a IV-a.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger