Home » , » FUTSAL: United vrea să rămână ”ghimpele” din Liga I

FUTSAL: United vrea să rămână ”ghimpele” din Liga IDavid Asandei, antrenorul de la United, a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despre obiectivul United în noua ediție a Ligii I: ”Echipa din Galați tot timpul și-a dorit să se bată pentru medalii. După buget cei de la Târgu Mureș, Timișoara și Deva, au investit în această vară, au adus jucători. Noi rămânem ”ghimpele” așa cum am fost considerați. ne vom bate pentru un loc cât mai sus. Sperăm să reușim mai mult decât în sezonul trecut, va fi foarte greu. Avem atitudine, dorință, cred că asta e foarte important”, a spus David Asandei. 

United Galați este deținătoarea medaliilor de bronz din Liga I, după ce în finala mică a sezonului trecut a învins cu 6-3 Autobergamo Deva. În prima etapă din noul sezon al Ligii I United se va deplasa în Covasna, la Târgu Secuiesc, pentru jocul cu cei de la KSE, de luni, 5 septembrie, de la ora 18.00.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger