Home » , » HALTERE: Mihai Nicolae: ”Sala de haltere a fost dată în patrimoniul Fundației Sportul Gălățean și așteptăm să fie renovată”

HALTERE: Mihai Nicolae: ”Sala de haltere a fost dată în patrimoniul Fundației Sportul Gălățean și așteptăm să fie renovată”Unul dintre antrenorii secției de haltere din cadrul CSM Dunărea Galați, Mihai Nicolae, a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despre condițiile în care și desfășoară activitatea sportivi: ”Ne desfășurăm activitatea în sala de pe strada Mihai Bravu, de mult, mult timp, de la începutul anului 1970. În momentul de față sala este un pic dezactivată, nu știu dacă mă exprim corect. Însă, sala a fost dată în patrimoniul Fundației Sportul Gălățean și așteptăm, sunt ferm convins, că se va rezolva. Chiar am avut o discuție în particular, cu ceva luni în urma, cu actualul city-manager al orașului, (Marius Humelnicu), înainte de a ajunge, nu știam că va ajunge city-manager. Mi-a spus că dacă va ajunge city-manager va face sala ca la Patinoar, adică la nivelul anului 2016. Dar, trebuie să avem răbdare, dacă tot am avut până acum. Sperăm că vom avea o sală modernă. Sportivii merită. Dacă vrem să avem sportivi, să-i creștem frumos, să ne luptăm cu cei de afară, trebuie să avem și condiții”, a spus Mihai Nicolae.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger