Home » , » HOCHEI: 3-4 după loviturile de departajare, al doilea amical cu Corona

HOCHEI: 3-4 după loviturile de departajare, al doilea amical cu CoronaMeciul doi dintre Dunărea și Corona Brașov, de la Galați, s-a încheiat cu victoria brașovenilor, 4-3 după ce s-au executat loviturile de departajare. Oaspeții au deschis scorul rapid, în minutul 2, însă după două minute Dunărea a egalat prin Vladimir Lantos. Scorul primei treimi, 1-2, a fost stabilit de cei de la Corona prin golul marcat în minutul 16. 

În debutul reprizei a doua, minutul 23, Dunărea a egalat la 2 prin Pal Zoltan, după care a trecut în avantaj 3-2,, minutul 31, prin golul lui Phil Buschbacher, 3-2 fiind și scorul de la finalul celei de a doua reprize. În ultima treime au mai marcat doar cei de la Corona, minutul 4-4, astfel că la finalul celor 60 de minute socrul era egal 3-3 și s-a trecut direct la loviturile de departajare fără prelungiri. Cele trei lovituri de departajare au fost ratate de Dunărea prin: Vladimir Lantos, Robert Krajci și Phil Buschbacher, iar cei de la Brașov au transformat unul din cele trei penalty shots.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger