Home » , » HOCHEI: 8-3 cu Steaua în debutul Campionatului Național

HOCHEI: 8-3 cu Steaua în debutul Campionatului NaționalHocheiștii de la Dunărea au debutat cu o victorie în Campionatul Național se Seniori. Primul meci al dublei cu Steaua a fost câștigat de campionii României cu 8-3 (5-1, 0-0, 3-1).

Dunărea și-a făcut meciul ușor și și-a arătat superioritatea din prima parte a jocului câștigată 5-1. deși evolua cu un om în minus în debutul meciului, 2.14, Vladimir Lantos, din pasa lui Alexandru Cristian Munteanu, a deschis socrul. Gălățenii au menținut ritmul și s-au desprins rapid la 3-0  după reușitele lui Lorincz Levente, din pasa lui Szocs Szabolcs și Tomas Devecka, și Phil Bushbacher din pasa lui Hildebrand Szabolcs. La 3-0 antrenorul Nelu Alexe, antrenorul de la Steaua cere time-out efectele indicațiilor suplimentare s-au văzut pe teren Steaua a fost mai periculoasă a marcat pentru 3-1, iar Attila Goga a avut o intervenție providențială din preajma liniei porții de unde a scos pucul. Cu cinci minute înainte de finalul reprizei americanul Phil Bushbacher a reușit dubla. După o paradă a portarului Alexandru Bogdan Popa, Bushbacher interceptează pucul în treimea adversă, driblează un adversar și înscrie în poarta lui Catrinoi. Reușita de 5-1 a fost semnată de Alexandru Cristian Munteanu. Vladimir Lantos a trimis la poartă, Catrinoi a respins în față Munteanu aflat în fața porții a înscris. 

În partea secundă, încheiată 0-0, Dunărea a preferat să își conserve  avantajul. Gălățenii și-au creat câteva ocazii de a marca prin Bushbacher, Devecka sau Pal Zoltan. În finalul treimii Dunărea a beneficiat de un moment de superioritate dar fără efect pe tabela de marcaj. 

Ultima parte a fost câștigată de Dunărea 3-2. Antrenorii gălățeni au rulat toate liniile avute la dispoziție pentru acest meci, iar cu nouă minute înainte de final în poarta Dunării a debutat Laszlo Arnold, jucător ce sezonul trecut a evoluat chiar pentru Steaua. Oaspeții s-au apropiat la 5-2, dar Pal Zoltan, din pasa lui Phil Bushbacher, și Mihaly Ede au refăcut avantajul campionilor. La jumătatea ultimei treimi Dunărea a jucat cu doi oameni mai puțin moment speculat de steliști prin marcarea golului trei, iar tabela a fost închisă de golul lui Botond Flinta   din pasa lui Phil Bushbacher

Dunărea: 

Bogdan Alexandru Popa, Laszlo Arnold-portari; 

Attila Goga, Juraj Durkech, Lorincz Levente, Robert Krajci, Szocs Szabolcs-linia I

Botond Flinta, Erik Bednar, Mihaly Ede, Pal Zoltan,  Phil Bushbacher-linia a II-a 

Tomas Devecka, Hildebrand Szabolcs, Anton Cristian Popa, Alexandru Cristian Munteanu, Vladimir Lantos-linia a III-a

Pal Zsombor, Nandor Tamas, Alexandru Ionuț Munteanu, Adrian Irimia, Bogdan Neagoș-linia a IV-a 

Julius Penzes, Marius Trandafir, Teodor Mocanu-antrenori.    

Mâine, de la ora 18.30, este programat meciul doi dintre Dunărea și Steaua. 

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger