Home » , , » HOCHEI: Două meciuri la Brașov cu miză dublă pentru Dunărea și Corona

HOCHEI: Două meciuri la Brașov cu miză dublă pentru Dunărea și Corona

Dunărea și Corona Brașov, două dintre cele trei echipe românești care activează în Liga Mol se vor întâlni vineri și sâmbătă, de la ora 18.30, în ambele zile, la Brașov în două meciuri cu miză dubă. Cele două jocuri de la Brașov vor conta atât pentru Liga Mol cât și pentru Campionatul Național de Seniori din România.  

Jocurile de la Brașov sunt abordate de Dunărea de pe locul 3 în Campionatul Național cu 8 puncte din patru jocuri, în timp ce Corona Brașov este pe locul 2 în campionatul intern cu 11 puncte. În Liga Mol Dunărea a jucat 8 jocuri și a acumulat 5 puncte ceea ce o plasează pe locul 10, iar Corona Brașov ocupă locul 6 în clasamentul la zi din Liga Mol cu 10 puncte din 7 jocuri.  

Înainte de începerea sezonului Dunărea și Corona s-au întâlnit în două meciuri de pregătire la Galați iar Corona s-a impus cu 5-1 și 4-3 după șuturile de penalitate. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger