Home » , » HOCHEI: Două meciuri amicale cu Corona Brașov pentru Dunărea. Intrarea va fi liberă!

HOCHEI: Două meciuri amicale cu Corona Brașov pentru Dunărea. Intrarea va fi liberă!Protagonistele ultimelor două semifinale din Campionatul Național de Seniori, Dunărea și Corona Brașov, se vor întâlni vineri, 2 septembrie, de la ora 18.00, și sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 16.00, în două meciuri amicale, la Galați, pe gheața Patinoarului ”Dunărea”. 

Până la cele două jocuri cu ”lupii” campionii de la Dunărea au mai jucat trei meciuri amicale, toate în cadrul stagiului de pregătire din Harghita, două dintre ele încheiate cu victorii, 5-4 cu Sport Club Miercurea Ciuc și 8-5 cu Progym Gheorgheni, iar al treilea a fost pierdut 3-4 pe ”Vakar Lajos” din Miercurea Ciuc, cu Sport Club.

Echipa din Brașov a susținut în această perioadă de pregătire două meciuri amicale cu cei de la Progym Gheorgheni, ambele câștigate, 6-1 la Gheorgheni și 3-2 la Brașov. 

La fel ca în precedentele sezoane, pentru cele două meciuri cu Corona Brașov, intrarea spectatorilor va fi liberă!
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger