Home » , » HOCHEI: Dunărea joacă, duminică, primul meci de acasă din Liga Mol

HOCHEI: Dunărea joacă, duminică, primul meci de acasă din Liga Mol

sursa foto: facebook.com/MOL Liga


După seria de patru meciuri în Ungaria, din Liga Mol, hocheiștii de la Dunărea vor susține opt meciuri consecutive pe teen propriu în două dintre cele patru competiții în care este angrenată, Campionatul Național de Seniori și Liga Mol. 

În Liga Mol, prima dată duminică, 18 septembrie, de la ora 18.00, echipa gălățeană va juca cu Fehérvári Titánok, echipă cu care se va duela pentru a doua oară în acest sezon după victoria 6-5 (2-1, 1-2, 2-2, 1-0), după o repriză suplimentară de prelungiri, din Ungaria. Apoi sâmbătă, 24 septembrie, Dunărea va juca cu UTE (Újpesti Torna Egylet), a doua zi, duminică, 25 septembrie, gălățenii vor juca cu Ferencvárosi Budapesta, iar prima serie de meciuri de acasă din Liga Mol va fi încheiată joi, 29 septembrie, cu cei de la DVTK Jegesmedvék Miskolci. 

Între cele patru meciuri din Liga Mol campionii au programate două ”duble” în Campionatul Național de Seniori. Marți și miercuri, 20-21 septembrie, Dunărea va juca cu Steaua București, iar peste o săptămână, marți și miercuri, 27-28 septembrie, gălățenii vor juca cu Progym Gheorgheni. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger