Home » , , » HOCHEI: Dunărea a pierdut la limită duelul cu Ferencváros din Liga Mol

HOCHEI: Dunărea a pierdut la limită duelul cu Ferencváros din Liga Mol

Al treilea meci din seria celor patru consecutive pe care Dunărea le are programate în Liga Mol, a fost pierdut de hocheiștii gălățeni la limită 2-3 (0-1, 1-1, 1-1) cu cei de la  Ferencváros Budapesta.

Doar intervențiile lui Valstimil Lakosil au făcut ca la finalul primei părți tabela să arate doar 1 în dreptul oaspeților. De partea cealaltă, în ofensivă, Dunărea nu a reușit să marcheze nici când au avut 1.35 minute dublă superioritate, cel mai aproape de a marca a fost Levente Lorincz, șutul său din lateral a trecut puțin pe lângă poartă. Singurul gol al primei părți a fost de fapt un autogol, după ce Dunărea a trecut cu bine peste un moment de dublă inferioritate,  Ferencváros  a marcat având un om în plus pe gheață.  

Partea secundă s-a încheiat la egalitate 1-1. Ferencváros a marcat pentru 2-0 în debutul treimii, la 28 secunde de la reluare. Dunărea a căutat să marcheze și a ratat o ocazie importantă de a marca prin Tomas Devecka . Cu șase minute înainte de finalul treimii Dunărea a revenit în joc prin golul marcat de Ondrej Rusnak. Dunărea beneficia de un moment de superioritate, Botond Flinta a trimis în fața porții de unde, foarte bine plasat Ondrej Rusnak a marcat. După alte parade salvatoare ale lui Lakosil Dunărea putea intra la egalitate la a doua pauză dar încercările lui Juraj Durkech, Pal Zsombor sau Pal Zoltan nu au reușit.     

Ultima treime s-a jucat cu Dunărea în căutarea golului egalizator. Când Dunărea presa și forța egalarea Juraj Durkech a primit o eliminare contestată și controversată imediat echipa din Budapesta a marcat pentru 3-1. După ce au irosit două momente de superioritate numerică, banca tehnică de la Dunărea solicită time-out, cu trei minute înainte de final. La reluare portarul Lakosil lasă locul unui jucător de câmp Dunărea încercând să înscrie în situație de 6 contra 4 cei de la Ferencváros jucau cu un om mai puțin după o eliminare. Chiar dacă Dunărea a fixat echipa adversă în propria treime și a încercat poarta, nu a reușit să marcheze. În finalul jocului, cu 40 de secunde înainte de final, Botond Flinta a trimis la poartă, portarul a respins în lateral de unde Juraj Durkech a marcat pentru 2-3.  


Dunărea: Vlastimil Lakosil, Bogdan Popa-portari; 

Linia I: Pal Zsombor, Juraj Durkech, Pal Zoltan, Vladimir Lanros, Lorincz Levente

Linia a II-a: Botond Flinta, Tomas Devecka, Ondrej Rusnak, Mihaly Ede, Phil Bushbacher;  

Linia a III-a: Attila Goga, Pal Zsombor, Adrian Irimia, Anton Cristian Popa, Alexandru Cristian Munteanu

Linia a IV-a: Hildebrand Szabolcs, Alexandru Ionuț Munteanu, Bogdan Neagoș, Szocs Szabolcs.

Antrenori: Julius Penzes, Marius Trandafir, Teodor Mocanu.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger