Home » , » HOCHEI: Dunărea a trecut de Progym în Campionatul Național

HOCHEI: Dunărea a trecut de Progym în Campionatul NaționalAl treilea meci din Campionatul Național, disputat în Patinoarul ”Dunărea”, a fost câștigat de hocheiștii de la Dunărea 7-4 (4-1 1-0, 2-2) cu cei de la Progym Gheorgheni.

Prima parte a jocului a fost încheiată de Dunărea 4-2. După ce Levente Lorincz a trimis în bară, în debutul meciului, Anton Cristian Popa a deschis scorul în minutul 5.20, după o pasă primită de la Pal Zoltan. Replica harghitenilor a venit imediat, care au egalat la 35 de secunde. Peste două minute Dunărea a trecut din nou în avantaj, după ce Juraj Durkech a trimis puternic la poartă pucul a ricoșat, din respingerea portarului, la Robert Krajci, iar atacantul slovac a marcat cu din întoarcere. Avantajul a fost dublat în minutul 11.10 după ce același Juraj Durkech a trimis la poartă pucul a ajuns la Robert Krajci, atacantul a trimis și el la poartă, după care pucul a ajuns la Lorincz Levente care a marcat. Reușita de 4-1 a fost semnată de Robert Krajci, după un schimb de pase în latul terenului cu Szocs Szabolcs și Lorincz Levente. Cu patru minute înainte de finalul reprizei Progym-ul a marcat pentru 4-2. În partea secundă Dunărea s-a impus 1-0. Singurul gol al treimii a fost marcat în minutul 4.43, Ondrej Rusnak a pasat în centru la Vladimir Lantos iar atacantul slovac a marcat pentru 5-2. 

Ultima parte a jocului s-a încheiat 2-2. Dunărea s-a distanțat la 6-2 prin golul lui Alexandru Cristian Munteanu, din pasa lui Anton Cristian Popa, La 6-2 cei de la Progym au marcat de două ori consecutiv și s-au apropiat la 6-4 însă insuficient să pună în pericol victoria gălățenilor. În timp ce Progym-ul forța apropierea la un singur gol, Anton Cristian Popa a recuperat un puc în propria treime, a plecat lansat pe contraatac, ajuns în apropierea porții pasează la Adrian Irimia, iar Irimia  a închis tabela. Cu 1.39 înainte de final Progym a cerut time-out, la reluare oaspeții au ieșit cu șase jucători în câmp, însă mai aproape de gol au fost gălățenii.  
       
Dunărea: 

Bogdan Alexandru Popa, Laszlo Arnold-portari; 

Linia I: Juraj Durkech, Attila Goga, Robert Krajci, Szocs Szabolcs (căpitan), Lorincz Levente; 

Linia a II-a: Erik Bednar, Botond Flinta, Vladimir Lantos, Ondrej Rusnak, Mihaly Ede; 

Linia a III-a: Tomas Devecka, Hildebrand Szabolcs, Alexandru Cristian Munteanu, Anton Cristian Popa; 

Linia a IV-a: Nandor Tamas, Pal Zsombor, Bogdan Neagoș, Adrian Irimia, Alexandru Ionuț Munteanu.  

Antrenori: Julius Penzes, Marius Trandafir, Teodor Mocanu.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger