Home » , , » HOCHEI: Înfrângere cu UTE în Liga Mol

HOCHEI: Înfrângere cu UTE în Liga MolHocheiștii de la Dunărea au înregistrat a treia înfrângere fără punct în Liga Mol. În primul meci din cele două pe care Dunărea le are programate în finalul săptămânii pe teren propriu, gălățenii au pierdut 3-6 (2-3, 0-3, 1-0) jocul cu  Újpesti Torna Egylet Budapesta (UTE).

Prima parte a jocului, încheiată 2-3, a fost spectaculoasă, cu răsturnări de scor. Dunărea a marcat prima în minutul trei prin Phil Bushbacher, din pasa lui Mihaly Ede și Erik Bednar. Unul dintre atacanții de la Dunărea a trimis la poartă, pucul nu a intrat, deși publicul cerea gol, pucul a ricoșat la Bushbacher iar acesta a deschis scorul. La un minut distanță oaspeții au egalat, asta după ce Dunărea a ratat o ocazie importantă. La 1-1 UTE a mutat jocul în treimea gălățeană, dar portarul Lakosil a intervenit salvator în mai multe rânduri. În minutul 13 căpitanul gălățenilor Scozs Szabiolcs a fost sancționat cu prima eliminare a jocului, la 9 secunde de la eliminarea căpitanului UTE a marcat pentru 2-1. Dunărea a replicat rapid și a egalat situația pe tabelă cu un gol asemănător cu cel marcat de Bushbacher. Mihaly Ede a trimis la poartă, pucul a căzut în spatele portarului, iar Ondrej Rusnak a marcat golul egalării. Egalitatea nu a âinut prea mult pe tablă UTE a trecut din nou în avantaj 3-2, cu patru minute înainte de finalul primei părți. Partea secundă a fost adjudecată categoric de UTE 3-0. Dunărea a încercat de câteva ori porta adversă prin Pal Zoltan, Phil Bushbacher sau Juraj Durkech, fără rezultat. Ultima parte s-a încheiat 1-0 pentru Dunărea. Până la golul marcat de Ondrej Rusnak în minutul 58, Dunărea a încercat să reducă din handicap prin contraatacurile lui Pal Zoltan sau Lorincz Levente. 

Dunărea: Vlastimil Lakosil, Bogdan Alexandru Popa-portari; 

Linia I: Pal Zsombor, Juraj Durkech, Szocs Szabolcs, Lorincz Levente, Robert Krajci

Linia a II-a: Botond Flinta, Erik Bednar, Mihaly Ede, Phil Bushbacher,  Ondrej Rusnak

Linia a III-a: Attila Goga, Hildebrand Szabolcs, Anton Cristian Popa, Pal Zoltan, Alexandru Cristian Munteanu;  

Linia a IV-a: Nandor Tamas, Alexandru Ionuț Munteanu, Adrian Irimia, Bogdan Neagoș. 

Antrenori: Julius Penzes, Marius Trandafir, Teodor Mocanu. 

Mâine, de la ora 18.00, Dunărea va juca cu cei de la Ferencváros Budapesta, echipă ce a sosit deja la Galați și a asistat la repriza secundă a meciului cu UTE. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger